De pastorie met links op de achtergrond de kapel die al jaren in gebruik is bij de evangelische gemeente Parousia.
Volledig scherm
PREMIUM
De pastorie met links op de achtergrond de kapel die al jaren in gebruik is bij de evangelische gemeente Parousia. © Marc Bolsius

Pastorie Boschveld in verkoop: in paar weken 145.000 euro duurder

DEN BOSCH - Snel geld verdienen? Koop een oud pand van de gemeente Den Bosch voor 250.000 euro en zet het binnen een paar dagen voor 395.000 euro weer te koop. 

 1. Dertien koopwoningen en 32 huurappartementen op locatie oude school Boschveld
  PREMIUM

  Dertien koopwonin­gen en 32 huurappar­te­men­ten op locatie oude school Boschveld

  DEN BOSCH – De eerste plannen voor woningbouw bij de oude basisschool ’t Boschveld gingen in 2013 de prullenbak in omdat de gemeente Den Bosch volgens de Raad van State de bouwhoogte onzorgvuldig had voorbereid. Nu ligt er een nieuw plan voor twaalf grondgebonden woningen, 32 sociale huurappartementen, de pastorie die wordt omgebouwd tot een dure vrijstaande koopwoning en het behoud en gebruik van de kerk van de Evangelische Gemeente Parousia.
 2. Tegenwind voor turbines in polder, voor Rosmalens Belang is 16 windmolens in gehele gemeente de max
  PREMIUM

  Tegenwind voor turbines in polder, voor Rosmalens Belang is 16 windmolens in gehele gemeente de max

  DEN BOSCH - De coalitiepartijen in de Bossche gemeenteraad hebben de komende twee weken nog wel wat te bespreken over een groot windmolenpark in de Rosmalense en Nulandse Polder. Waar D66 en GroenLinks geen enkele moeite hebben om in de polder maximaal 25 turbines te plaatsen, zijn VVD, CDA en Rosmalens Belang gereserveerder. Voor Rosmalens Belang is 16 molens in de gehele gemeente het maximum, dus niet alleen in de polder. ,,De wind is te gast‘’’, benadrukte Guido Smeets nog maar eens.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch