Volledig scherm
Politiecontrole in Den Bosch. © Wijkagent Den Bosch

Politie deelt bij verkeerscontrole in Den Bosch meer dan veertig boetes uit

DEN BOSCH - De politie heeft donderdag in samenwerking met stadstoezicht een verkeerscontrole gehouden in het centrum van Den Bosch. Er werden in totaal 41 boetes uitgedeeld.

Zes mensen werden bekeurd omdat hun bromfiets opgevoerd was, een bromfietser droeg geen helm, vijf personen hadden geen rijbewijs bij en elf personen begaven zich met hun (brom)fiets in een voetgangersgebied. Tot slot schreef de politie vijftien bekeuringen uit voor weggebruikers die een stopbord negeerden en drie boetes voor weggebruikers die hun mobiele telefoon in het verkeer gebruikten. 

  1. Koning Willem I College wél genomineerd maar buiten mbo-prijzen

    Koning Willem I College wél genomi­neerd maar buiten mbo-prij­zen

    APELDOORN - Met een flinke afvaardiging toog het Koning Willem I College uit Den Bosch op deze maandag - de Dag van het mbo - naar theater Orpheus in Apeldoorn. Die locatie vormde het decor van de uitreiking van een aantal prestigieuze mbo-prijzen. Voor het eerst was er tijdens de jaarlijkse happening een prijs voor het Onderwijsteam van het Jaar. Het KW1C-team van de Middelbare Horeca School behoorde tot de tien genomineerden. De jury onder leiding van Dirk Meegens wees uiteindelijk in de betreffende categorie ROC Nijmegen als winnaar aan.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch