Volledig scherm
Le Triangle op het Pettelaarpark © Regus

Regus huurt derde locatie in Den Bosch, nu langs de A2

DEN BOSCH - Regus heeft een huurovereenkomst gesloten voor kantoorgebouw Le Triangle in Den Bosch. In dat gebouw in het Pettelaarpark huurt de aanbieder van werkplekken 1.091 vierkante meter. 

Regus heeft de overeenkomst gesloten met M7 Real Estate. Het is de derde locatie die Regus opent in Den Bosch, naast een vestiging aan het station en in het Willemspark. De nieuwe locatie is volgens Regus 'een zeer goede zichtlocatie vanwege de ligging direct aan de op- en afrit van de A2'. 

Het Pettelaarpark is het kantorenpark rondom het 100 meter hoge provinciehuis. Regus huurt de tweede verdieping van het kantoor dat ligt aan Pettelaarpark 80. Het gebouw heeft de naam ‘Le Triangle’ gekregen vanwege zijn bijzondere vorm. Beide bedrijven hebben niet laten weten hoeveel geld er gemoeid is met de overgang. 

Regus onderhoudt een netwerk van kantoor-, flex- en vergaderruimtes voor bedrijven om in elke stad ter wereld te gebruiken. M7 Real Estate is een investeerder in vastgoed opererend in 13 landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Finland, Frankrijk en Duitsland.

  1. ‘Verschillende partijen’ willen pand warenhuis Robbies huren: ‘Ze zijn van buiten Den Bosch’
    PREMIUM

    ‘Verschil­len­de partijen’ willen pand warenhuis Robbies huren: ‘Ze zijn van buiten Den Bosch’

    DEN BOSCH - ‘Verschillende partijen van buiten Den Bosch‘ hebben belangstelling om het pand aan de Bossche Verwersstraat te huren waar warenhuis Robbies in de loop van deze maand definitief stopt. ,,Ze willen een combinatie van winkel en horeca. Ik verwacht dat er voor de zomer een nieuwe huurder is’’, zegt Bart van Hoof, directeur van vastgoedbelegger en ontwikkelaar Built to Build dat eigenaar is van het pand.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch