Volledig scherm
PREMIUM
Bar in The Shoege © Desiree Theuns

Restaurant The Shoege: ‘De hipste zaak van Den Bosch, maar met een warme uitstraling’

DEN  BOSCH - Volgens hem is het ‘de hipste zaak van Den Bosch, maar met een warme uitstraling’. Frank Suijkerbuijk (55) hoeft niet lang na te denken over een beschrijving van het restaurant dat hij onlangs met mede-eigenaar Desiree Theuns (48) heeft geopend aan de Bossche Snellestraat 28. In het pand waar jarenlang ’t Misverstant, brasserie Méprise en Vrielink waren gevestigd is na een ingrijpende verbouwing The Shoege gestart. 

De naam van de zaak is een Engelse variant op het Jiddische begrip ‘sjoege’ (ergens verstand van hebben).  Kennis van zaken kan slaan op Suijkerbuijk en Theuns. Zij zijn al geruime tijd werkzaam zijn in de horeca. ,,Ik begon als 15-jarige keukenhulp toen in dit pand 't Misverstant was gevestigd’’, zegt Suijkerbuijk. 

  1. Irritatie bij Werkwarenhuis over plannen met Kaaihal: ‘Inkomsten vallen straks voor een groot deel weg’
    PREMIUM

    Irritatie bij Werkwaren­huis over plannen met Kaaihal: ‘Inkomsten vallen straks voor een groot deel weg’

    Wo 16 okt. De plannen voor een nieuw te bouwen Kaaihal wekken veel irritatie op bij de uitbaters van het naastgelegen Werkwarenhuis op de Tramkade. In een ingezonden brief aan de gemeenteraad geven de initiatiefnemers van het Werkwarenhuis en Social Label dat met dat de komst van een nieuwe hal ‘de inkomsten van het Werkwarenhuis grotendeels wegvallen’. ,,Met alle gevolgen van dien.”

In samenwerking met indebuurt Den Bosch