Volledig scherm
PREMIUM
Maxime van de Vlist met paard Bailey en Levi Driessen met paard Fernhill Extreme in de buitenbak van het onlangs geopende paardentopsportcentrum in Cromvoirt. © Roel van der Aa

Ruiters starten ‘Papendal voor de paardensport’ in Cromvoirt

CROMVOIRT - Je bent jong en goed in paardensport. Maar een ‘Papendal voor de paardensport’ is er niet in de regio. Dan doen we dat toch zelf, dachten Levi en Maxime.

Nieuwsgierig komt paard Bailey kijken. ,,We kennen elkaar door en door’’, zegt de Brabantse dressuuramazone Maxime van der Vlist (26). ,,Bailey is mijn beste paard. Ik heb hem opgeleid van het laagste niveau tot de grand prix-wedstrijden van nu.’'

 1. Farmers Defence Force betreurt kwetsen mensen met uitspraak over nazi-Duitsland en Jodenvervolging

  Farmers Defence Force betreurt kwetsen mensen met uitspraak over na­zi-Duits­land en Jodenver­vol­ging

  Het bestuur van Farmers Defence Force (FDF) betreurt het dat mensen zijn gekwetst door de uitspraken die hun voorman Mark van den Oever vrijdag heeft gedaan. Van den Oever vergeleek de manier waarop boeren worden behandeld met nazi-Duitsland, ,,waar een kleine meerderheid het voor de rest bepaalde” en haalde ook de Jodenvervolging aan. Wel zegt het bestuur de actiegroep over die uitspraken dat ‘een aantal vergelijkingen zorgelijke overeenkomsten vertonen’.
 2. Supportersbus FC Den Bosch gestopt onderweg naar NAC na tip over 'flink coke snuiven’, fans woedend op politie
  PREMIUM

  Supporters­bus FC Den Bosch gestopt onderweg naar NAC na tip over 'flink coke snuiven’, fans woedend op politie

  ‘Een kansloze actie van de politie’, noemt de supportersclub van FC Den Bosch de fouillering van tientallen supporters gisteravond in het cellencomplex in Breda. Na een tip had de politie sterke vermoedens dat de harde kern van plan was ‘flink drugs te gaan gebruiken’ tijdens de wedstrijd. Een volle supportersbus op weg naar NAC Breda werd naar het politiebureau geleid, maar daar bleek dat niemand iets op zak had.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch