Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Ruzie tussen bekenden loopt uit de hand in Den Bosch: man loopt snijwond op

UpdateDEN BOSCH - Twee bekenden van elkaar kregen het donderdag aan het eind van de middag met elkaar aan de stok in de Orthenstraat in Den Bosch.

De twee hadden ruzie en dat liep nogal uit de hand. Er ontstond een vechtpartij. Waarschijnlijk is daarbij een mes gebruikt want een van de twee mannen liep een snijwond op in zijn hand. 

De verdachte is inmiddels aangehouden. Hij meldde zichzelf op het bureau en zit vast voor verder onderzoek. Het slachtoffer is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen geholpen. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Automobilist bij rechter voor doorrijden na ongeluk: ‘Het was een reactie’

    Automobi­list bij rechter voor doorrijden na ongeluk: ‘Het was een reactie’

    DEN BOSCH - In en rond het Bossche station zijn tientallen beveiligingscamera’s geïnstalleerd. Een van die camera’s filmde op 25 juni een ongeluk op de rotonde voor het station. Een auto botste tegen een fietsster die voorrang had. Zij vloog enkele meters door de lucht en belande op het asfalt. De automobilist reed door. De 20-jarige Bosschenaar werd aangehouden dankzij het opgenomen kenteken. Hij stond deze week terecht bij politierechter H. Slaar.
  2. Dial Q Filmquiz in De Verkadefabriek: 'Je hebt al snel een punt’

    Dial Q Filmquiz in De Verkadefa­briek: 'Je hebt al snel een punt’

    DEN BOSCH - Zin om ruim twee uur de kennis van films te testen? Dat kan op 25 oktober in de Bossche Verkadefabriek tijdens de Dial Q Filmquiz. Het is een knipoog naar het tv-programma ‘Voor een briefkaart op de eerste rang’. Daarin liet presentator Bob Bouma (‘Lieve dames, beste heren’) twee kandidaten reageren op fragmenten uit oude en actuele speelfilms. ,,Maar de Dial Q Filmquiz is eerder een interactief filmprogramma dan een eenzijdig vragenvuur’’, zegt Paul Luiken.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch