Volledig scherm
Dungelmann aan de Pensmarkt in Den Bosch, sinds kort zit hier ook het kantoor en de klantenservice. © Google Maps

Schoenketen Dungelmann failliet

Dungelmann Schoenen B.V. is failliet, zo blijkt uit stukken van de rechtbank. De vijftien vestigingen van de schoenketen, waaronder die in Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven blijven voorlopig open.

Wel is de website ‘wegens onderhoudswerkzaamheden’ uit de lucht. ‘We verwachten op korte termijn weer online te zijn’, zo staat te lezen. De keten van schoenwinkels werd afgelopen week failliet verklaard. Het is nog niet duidelijk wat er gebeurt met de meer dan honderd medewerkers en of een doorstart tot de mogelijkheden behoort. 

Het hoofdkantoor van het bedrijf zit sinds december 2018 in Den Bosch, na een verhuizing vanuit Delfgauw. Het kantoor met klantenservice is te vinden boven de winkel aan de Pensmarkt in Den Bosch, wat de flagshipstore van het bedrijf moest worden. Daarmee hoopte het bedrijf een nieuwe start te maken na een moeilijk jaar. 

  1. Even een rustig mens worden door te kijken in de spiegels van de ziel
    VIDEO

    Even een rustig mens worden door te kijken in de spiegels van de ziel

    DEN BOSCH - Het dagelijkse ‘gejakker’ en de toenemende individualisering en modernisering, waarbij complete levens beheerst worden door gebruik van social media, zijn typisch voor deze tijd. Ze dragen ertoe bij dat het intermenselijke contact vaak op een laag pitje staat. En al helemaal met een wildvreemde. Hoogste tijd voor een tegenreactie, vinden de verbinders Annemieke van Dort en Thijs Verberne. De een legt het accent op het oogcontact, de ander op het freehuggen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch