Volledig scherm
De Drakenfontein in Den Bosch zorgde vanochtend voor een boel schuim en frisse geur. © Anouk van Veldhuizen/BD

Schuimende Drakenfontein trakteert voorbijgangers op gratis wasbeurt

DEN BOSCH - Wie nog niet had gedoucht, werd vanochtend bij de Drakenfontein in Den Bosch gratis getrakteerd op een goede schoonmaakbeurt. De oorzaak: schuim in de fontein.

De witte vlokken dwarrelden door de straten en de rotonde voor het centraal station rook naar een zomers fris alpenweitje. Het was niet de eerste keer dat de Drakenfontein te maken kreeg met een onaangekondigde wasbeurt, eerder zorgde zeep ook al voor een schuimspektakel. 

Wie verantwoordelijk is voor de actie, is nog niet bekend.

Volledig scherm
De wind blies witte schuimvlokken de weg op. © Anouk van Veldhuizen/BD
Volledig scherm
De fontein voor station Den Bosch staat vol sop. © Anouk van Veldhuizen/BD
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Na kritiek gaat sushifestival in Den Bosch aangepast verder
    PREMIUM

    Na kritiek gaat sushifesti­val in Den Bosch aangepast verder

    DEN BOSCH - Kritiek heeft geleid tot aanpassing van sushifestival Joy, vanaf 24 tot en met 26 augustus in het Bossche Paleiskwartier. De opzet van het evenement is gewijzigd ten opzichte van vorig jaar. Op sociale media werd destijds geklaagd over lange rijen, hoge prijzen. Ook zou een aantal gerechten niet vers zijn tijdens het festival, waar verspreid over drie dagen zo'n 20.000 bezoekers op af zijn gekomen. De organisatie sprak destijds van 'een leermoment'.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch