Volledig scherm
Impressie van de eerste speeddate voor vriendinnen in Nederland (Utrecht, 24 april 2019). © Vriendin

Speeddaten voor vriendinnen in Den Bosch

DEN BOSCH - Een speeddate-avond voor vriendinnen. Dat houdt het vrouwenweekblad Vriendin op woensdag 12 juni in Den Bosch. Volgens het tijdschrift zijn veel vrouwen op zoek naar vriendinnen in de buurt om samen leuke dingen te kunnen doen, omdat de bestaande vriendinnenkring is uitgewaaierd over het land.

Het is de tweede keer dat het tijdschrift een speeddate-avond organiseert. De eerste avond was op 24 april in Utrecht. Na de zomer zullen er verspreid over het land meer avonden volgen.

De avond in Den Bosch start om 19.30 en duurt tot 22.30 uur. Aanmelden kost 19,95 euro en kan via de website Vriendinnenonline.nl. De locatie wordt nog bekendgemaakt.

  1. Kaaihal tóch gebruiken als tijdelijk theater, tegen wil van B en W Den Bosch in
    PREMIUM

    Kaaihal tóch gebruiken als tijdelijk theater, tegen wil van B en W Den Bosch in

    DEN BOSCH - Het Theater aan de Parade wil de nieuw te bouwen Kaaihal op de Tramkade in Den Bosch toch gebruiken als tijdelijk theater. Maar dan moet wél definitief bekend zijn wanneer het huidige theater gesloopt wordt. En moet de nieuwe er op dat moment ook staan. Daarmee houden directie en bestuur van het theater, tegen de zin van het college van B en W in, vast aan de Kaaihal als tijdelijk theater.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch