Volledig scherm
De officiële start van project Zuiderlei. © AM

Start bouw huur- en koopwoningen Zuiderlei in Groote Wielen

ROSMALEN - Uitbreidingsplan Zuiderlei, een project totaal 120 koop- en huurwoningen i n de Groote Wielen  is donderdagmiddag officieel van start gegaan. 

Zuiderlei wordt  gerealsieerd door Hertogbouw, een samenwerking van gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM, Heijmans Vastgoed, Dura Vermeer Bouw en Hendriks Projectontwikkeling.  De officiële handeling voor de strat van fase 1 en 2,  waarin  55 koop- en 39 huurwoningen worden gebouwd, werd gegeven door wethouder Roy Geers en directeur Wilco van de Ban van AM Zuidwest. 

Zuiderlei wordt  speels van opzet met verschillende architectuurstijlen. Thuis aan de Singel en Thuis aan de Laantjes zijn de eerste twee fases. De laatste fase heet Thuis aan de Waterkant.

  1. Opgelucht Flik-Flak wil beheer Bossche turntempel zelf  blijven doen
    PREMIUM

    Opgelucht Flik-Flak wil beheer Bossche turntempel zelf blijven doen

    DEN BOSCH - Enorm opgelucht, maar ook erg geschrokken. Algemeen directeur Wendy Vos van stichting Flik-Flak was er maandagavond duidelijk over. ,,Wij zijn blij dat de gemeente de accommodatie overneemt van de Stichting Accommodatie Flik-Flak, maar zijn geschrokken dat de gemeente ook het beheer van de turnhal overneemt. Dat willen we niet’’, hield Vos de Bossche politici voor tijdens de bijeenkomst Informeren en ontmoeten.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch