Stef (18) uit Maliskamp reanimeerde een vrouw en wil nu zoveel mogelijk AED’s laten plaatsen

VideoMALISKAMP - Stef Hordijk redde in september 2018 het leven van een vrouw. Door haar te reanimeren met behulp van een AED. Sindsdien wil hij zoveel mogelijk defibrillators in woonwijken plaatsen.

Stef Hordijk is 18 jaar. Behaalde vorig jaar zijn diploma op het Rodenborch College en heeft nu een tussenjaar. Voor de Maliskamper is 2018 niet alleen daardoor een memorabel jaar. De meeste indruk maakte de reanimatie die hij met succes deed bij een vrouw op het centraal station van Utrecht. 

  1. Zayaz gaat klachten van Boschveld-bewoners serieus nemen: ‘Twee ruggenwervels gebroken na val over drempel van 14 cm’

    Zayaz gaat klachten van Bosch­veld-bewoners serieus nemen: ‘Twee ruggenwer­vels gebroken na val over drempel van 14 cm’

    DEN BOSCH - De grootscheepse renovatie in Boschveld, die na een maandenlang uitstel in het laatste kwartaal van 2018 plaatsvond, is niet vlekkeloos verlopen. Veel bewoners zijn nog altijd ontevreden over het resultaat en eisen een vergoeding voor de ontstane schade. Om aandacht te vragen voor de situatie was er dinsdagmiddag een door de lokale SP ondersteund 'verrassingsbezoek' aan het kantoor van woningcorporatie Zayaz gearrangeerd.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch