Volledig scherm
Sint-Jozefoord in Nuland. © Eigen foto

Stichting Sint Jozefoord in 2019 krijgt prijs van eigen medewerkers

NULAND - De Stichting Sint Jozefoord in Nuland is door haar eigen medewerkers beloond met het driesterren Beste Werkgevers Keurmerk van Effectory en Intermediair. Dit betekent volgens de verstrekkers van het keurmerk dat de Stichting Sint Jozefoord bovengemiddeld hoog scoort voor werkgeverschap.

Bij Sint Jozefoord zijn 135 ouderen woonachtig. Zo’n 230 mensen krijgen thuiszorg via Sint Jozefoord. Sint Jozefoord is in 1950 gesticht door de Congregatie Dochters van Maria en Joseph in Den Bosch en is sinds 2011 een autonome stichting. De band met de congregaties is nog steeds sterk. Er zijn momenteel nog 47 zusters woonachtig, behorend tot 13 congregaties en orden.

  1. Automobilist bij rechter voor doorrijden na ongeluk: ‘Het was een reactie’

    Automobi­list bij rechter voor doorrijden na ongeluk: ‘Het was een reactie’

    DEN BOSCH - In en rond het Bossche station zijn tientallen beveiligingscamera’s geïnstalleerd. Een van die camera’s filmde op 25 juni een ongeluk op de rotonde voor het station. Een auto botste tegen een fietsster die voorrang had. Zij vloog enkele meters door de lucht en belande op het asfalt. De automobilist reed door. De 20-jarige Bosschenaar werd aangehouden dankzij het opgenomen kenteken. Hij stond deze week terecht bij politierechter H. Slaar.
  2. Dial Q Filmquiz in De Verkadefabriek: 'Je hebt al snel een punt’

    Dial Q Filmquiz in De Verkadefa­briek: 'Je hebt al snel een punt’

    DEN BOSCH - Zin om ruim twee uur de kennis van films te testen? Dat kan op 25 oktober in de Bossche Verkadefabriek tijdens de Dial Q Filmquiz. Het is een knipoog naar het tv-programma ‘Voor een briefkaart op de eerste rang’. Daarin liet presentator Bob Bouma (‘Lieve dames, beste heren’) twee kandidaten reageren op fragmenten uit oude en actuele speelfilms. ,,Maar de Dial Q Filmquiz is eerder een interactief filmprogramma dan een eenzijdig vragenvuur’’, zegt Paul Luiken.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch