Volledig scherm
© marc bolsius

Toch een kerstboom op de Bossche Markt

DEN BOSCH - Er komt alsnog een kerstboom op de Markt in Den Bosch. Wethouder Jos van Son verzekerde de gemeenteraad dinsdagavond dat het voor negentig procent rond was. 

De politieke partijen dwongen vervolgens af dat de boom er hoe dan ook moet komen, desnoods met geld van de gemeente. Aanvankelijk zag het er naar uit dat de boom dit jaar zou ontbreken omdat de Stichting Ondernemersfonds 's-Hertogenbosch geen geld zou hebben voor het verzoek van ondernemersvereniging Hartje 's-Hertogenbosch om een boom van 5.000 euro.  Met een motie dwong de Bossche Volkspartij alsnog de kerstboom af. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Voorzitter Joost de Koning wil Walk to Fight Cancer uitbreiden naar meer steden
    PREMIUM

    Voorzitter Joost de Koning wil Walk to Fight Cancer uitbreiden naar meer steden

    DEN BOSCH - ,,Ik was zeven toen ze overleed. Als mijn moeder in deze tijd darmkanker had gekregen, was ze er misschien nog geweest. Door meer onderzoek en nieuwe methoden komen we steeds een stapje verder. Krijgen we die ziekte er stapje voor stapje onder. Dat is mijn motivatie." Initiatiefnemer Joost de Koning uit Engelen loopt vanaf woensdag met ongeveer 30 andere Brabantse wandelaars de derde editie van de 'Walk to Fight Cancer'.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch