Volledig scherm
De Peugeot die op 26 augustus voor een ravage zorgde op de Boschmeersingel. © Bart Meesters

Toedracht ravage bij Boschmeersingel nog niet bekend

DEN BOSCH  Het is niet duidelijk of de Bossche bestuurder (30) die op 26 augustus een ravage veroorzaakte op de Bossche Boschmeersingel wordt vervolgd. ,,Een paar dagen geleden is een dossier naar het Openbaar Ministerie gestuurd. De officier van justitie bepaalt wat er verder moet gebeuren’’, aldus een woordvoerder van de politie donderdag. Hij verder geen bijzonderheden van het dossier.  

Op de Boschmeersingel verloor de automobilist 's middags rond 15.30 uur de macht over het stuur. De Peugeot ramde enkele palen die werden gelanceerd en geparkeerde auto's  beschadigden. De Bosschenaar raakte licht gewond. 

Ruzie voor de botsing

De politie constateerde dat de man niet onder invloed was van alcohol en wilde weten waarom hij de macht over het stuur verloor. Dat onderzoek heeft niets opgeleverd. 

Een 39-jarige Bosschenaar werd aangehouden omdat hij te maken zou hebben gehad met een ruzie die aan de botsing vooraf zou zijn gegaan. Maar hij werd vrijwel  direct weer vrijgelaten omdat er onvoldoende grond was hem daarvoor aan te houden.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch