Volledig scherm
© Thinkstock

Twee 87-jarigen opgelicht door klusjesmannen in Rosmalen

ROSMALEN - Een Engelssprekende aannemer en twee man van zijn personeel hebben een stel van 87 jaar oud opgelicht. De aannemer stelde voor onderhoud aan het dak te doen. De rekening daarvoor was 7.000 euro.

De drie mannen spraken het stel aan en stelde voor om onderhoud aan het dak te doen. De 87-jarigen stemden daarmee in. Aan het eind van de dag werd de rekening voor deze klus gepresenteerd: 7.000 euro. 

De mannen reden met het stel naar de bank om het geld voor de rekening te halen. Nadat de 87-jarigen hadden afgerekend, gingen zij er vandoor. 

Bij controle op het dak bleek dat het om zeer oppervlakkig onderhoud ging en dat het lood dat rond de schoorsteen lag, vernield was. 

  1. 25 jaar Paleiskwartier: Hoe verlepte industrie met tippelzone een glimmende woonwijk werd
    PREMIUM

    25 jaar Paleiskwar­tier: Hoe verlepte industrie met tippelzone een glimmende woonwijk werd

    Do 18 jul. Een groot, verloederd bedrijventerrein met tippelzone is in 25 jaar geworden tot een strakke, internationaal tot de verbeelding sprekende woonwijk. Bij de bouw van het eerste appartementencomplex (La Cour in 1994) achter het station was er nog lang geen vastomlijnd plan. De rechtbank - broodnodig als grote trekker - was zelfs fel tegenstander van een vestiging in deze woestenij. Hoe het Paleiskwartier moeizaam van start ging.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch