Volledig scherm
Famke Louise treedt op tijdens Elzenpop in Vught. © Sven Menschel

Tweede editie ‘Vught Ontmoet Nieuw Talent’ met sponsorloop, arbeidsmarkt, talentenstage én Elzenpop

VUGHT - Na een succesvolle eerste editie vindt vrijdag 20 september de tweede editie plaats van ‘Vught Ontmoet Nieuw Talent’. Een festival georganiseerd voor jongeren door jongeren op het Lidwinaveld en bij jeugd- en jongerencentrum Elzenburg.  

Voor basisschoolleerlingen zijn er verschillende sportactiviteiten en worden demonstratie gegeven. Voor middelbare scholieren wordt een arbeidsmarkt gehouden. Leerlingen kunnen kijken waar hun interesses/talenten liggen en hoe ze die kunnen uitoefenen. Verschillende bedrijven zijn aanwezig op het festivalterrein. 

Talenten

Met de ongeveer zeshonderd basisschoolleerlingen vindt ook een sponsorloop plaats en er is een ‘talentenstage’ aanwezig waar verschillende talenten op kunnen treden. Het educatieve gedeelte wordt in de avond afgesloten met het muziekfeest Elzenpop met onder andere Famke Louise. Het festival begint rond 12.00-12.30 en wordt afgesloten rond 00.00. Het gehele festival zal plaats vinden in Vught op het Lidwinaveld en bij Jongerencentrum Elzenburg.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch