Doosje waarin de traktatie wordt verpakt.
Volledig scherm
Doosje waarin de traktatie wordt verpakt. © .

‘Uit je bol’ voor medewerkers in de zorg en café Lalalaa

DEN BOSCH - Een steuntje voor medewerkers in de zorg en het Bossche café Lalalaa. Onder het motto uit je bol voor de zorg is Marcel van Zwam, eigenaar van café Lalalaa en café de Cosmopoliet, gestart met een speciale actie waarbij de ondernemer samenwerkt met bakker Jan de Groot.

Voor 20 euro is een doosje te bestellen dat wordt bezorgd bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis, politie, brandweer of een ander adres. In het doosje zitten bloembollen en een waardebon van café Lalalaa voor 4 koffie met 4 Bossche Bollen. Klikken op een speciaal whatsapp icoontje is genoeg om te bestellen en vervolgens af te rekenen. ,,En wij zorgen dan voor de bezorging bij een instelling. Maar mensen kunnen het doosje met bloembollen en waardebon ook bij zichzelf laten bezorgen’’, aldus Van Zwam.

  1. Nepverpleegkundige had na ontslag bij JBZ meteen alweer sollicitatie lopen
    PREMIUM

    Nepver­pleeg­kun­di­ge had na ontslag bij JBZ meteen alweer sollicita­tie lopen

    DEN BOSCH - Kort nadat de Bossche nepverpleegkundige begin april bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis was ontslagen, had hij alweer een sollicitatieprocedure lopen bij een welzijnsinstelling. Naar nu blijkt deed het JBZ pas op 14 mei - dat was zo’n zes weken na zijn ontslag - bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg een ‘melding van disfunctioneren’. Dat had volgens de regels binnen drie dagen moeten gebeuren.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch