Volledig scherm
PREMIUM
© copyright Marc Bolsius

Uitgangspunten nieuw Bosch theater liggen wéér onder vuur: 'Het theater is geen brandweergarage'

DEN BOSCH - Bezorgde, gefrustreerde Bosschenaren grepen de inspraakavond van gisteren aan om (opnieuw) gehakt te maken van het theaterplan. Beargumenteerd. "Het illustreert dat deze locatie ongeschikt is om een theater van deze pretenties te bouwen."

Het inpandig lossen van grote vrachtwagens en de grootte van het podium: de kritiek op de plannen voor een nieuw theater in Den Bosch blijft groeien. Nadat een onafhankelijke commissie al had gewezen op het ontbreken van een cultuurvisie én exploitatieplan en de gemeentelijke rekenkamercommissie die kritiek deelde, betoogden insprekers gisteravond dat de uitgangspunten voor het nieuwe gebouw niet deugen.

  1. Zevende 'Galaxy Classics Party' in 'Willem Twee' Den Bosch  weer uitverkocht
    PREMIUM

    Zevende 'Galaxy Classics Party' in 'Willem Twee' Den Bosch weer uitver­kocht

    DEN BOSCH - ,,Het is nog als bijna veertig jaar geleden. De vrouwen vooral op de dansvloer en mannen die langs de kant naar ons kijken. Daarom hebben we die van ons maar thuisgelaten." Vriendinnen Anita Marijnissen (59), Jacqueline Saladin (55) uit Den Bosch en Jacqueline van Lokven (49) uit Empel hebben zaterdagavond zin om te swingen op de soul- en discomuziek van Chic, Earth Wind & Fire, James Brown, Donna Summer, Whitney Houston e.a. tijdens de 'Galaxy Classics Party' bij Willem Twee in Den Bosch.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch