Volledig scherm
PREMIUM
© copyright Marc Bolsius

Uitgangspunten nieuw Bosch theater liggen wéér onder vuur: 'Het theater is geen brandweergarage'

DEN BOSCH - Bezorgde, gefrustreerde Bosschenaren grepen de inspraakavond van gisteren aan om (opnieuw) gehakt te maken van het theaterplan. Beargumenteerd. "Het illustreert dat deze locatie ongeschikt is om een theater van deze pretenties te bouwen."

Het inpandig lossen van grote vrachtwagens en de grootte van het podium: de kritiek op de plannen voor een nieuw theater in Den Bosch blijft groeien. Nadat een onafhankelijke commissie al had gewezen op het ontbreken van een cultuurvisie én exploitatieplan en de gemeentelijke rekenkamercommissie die kritiek deelde, betoogden insprekers gisteravond dat de uitgangspunten voor het nieuwe gebouw niet deugen.

  1. Expo-show Elvis in Den Bosch brengt The King weer helemaal tot leven

    Expo-show Elvis in Den Bosch brengt The King weer helemaal tot leven

    DEN BOSCH - Voor menigeen is Elvis Presley een (relatief) vaag begrip, met name voor jongeren. Daarin willen Robin Klarenbeek(57) en Kees Versluys (52) verandering brengen. De een verzamelt al decennialang Elvis-spullen, de ander staat bekend als een van de beste Elvis-zangers van ons land. De twee hebben de handen ineengeslagen, wat is uitgemond in een verrassende rondreizende expositie annex show. Zaterdagavond streek de expo-show Elvis in Memory neer in café De Sjang.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch