Volledig scherm
PREMIUM
Kimberly van den Broek (links) en Angela van Riel runnen sinds anderhalf jaar In Memory Uitvaartverzorging. © copyright Marc Bolsius

Uitvaartbranche: de klant is ook na zijn dood koning

DEN BOSCH - Ze was kapster in een bejaardenhuis toen een dierbare overleed. En ineens wist Kimberly van den Broek het: ze wilde de uitvaartbranche in. Mensen een mooi afscheid geven, iets betekenen voor degenen die vol verdriet achterblijven.

Ze volgde een opleiding, vond werk bij een uitvaartbedrijf in de regio. Leerde er veel, echt, maar langzaam voelde ze ook: dit is niet hoe ík het wil. Steeds maar weer datzelfde riedeltje afdraaien en ja, soms had ze het gevoel dat ze zoveel mogelijk geld moest verdienen ‘over de rug van rouwende families’.

  1. De Bossche Groenen pleit voor klimaatbos op deel 685 hectare gemeentelijke grond

    De Bossche Groenen pleit voor klimaatbos op deel 685 hectare gemeente­lij­ke grond

    DEN BOSCH - De Bossche Groenen wil een klimaatbos op een deel van de 685 hectare grond die de gemeente Den Bosch in eigendom heeft en verpacht. Dat kan samen met inwoners, maar ook door een plan te maken waarbij bedrijven de mogelijkheid hebben om te investeren en op die manier hun CO2-uitstoot te compenseren, schrijft Engeli Kummeling in een notitie die dinsdagavond tijdens de commissie Omgeving besproken wordt.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch