Volledig scherm
De kinderwagen was na de aanrijding niet meer bruikbaar. © Bernt van Dongen/FPBM

Vader met kinderwagen aangereden op zebrapad

DEN BOSCH - Op de Harendonkweg in Den Bosch is vrijdagavond rond 18.00 uur een auto tegen een vader met kinderwagen aangereden. Het wagentje van de baby kreeg een flinke klap en is stuk, maar vader en kind raakten niet zwaar gewond. 

Wel zijn ze in een ambulance zonder spoed naar het ziekenhuis gebracht. 

De vader wilde met kinderwagen de Harendonkweg oversteken, maar zag daarbij de auto over het hoofd. Hoe dat kon gebeuren is niet bekend. De auto raakte de kinderwagen aan de rechterkant. De wielen zijn afgebroken. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Voorzitter Joost de Koning wil Walk to Fight Cancer uitbreiden naar meer steden
    PREMIUM

    Voorzitter Joost de Koning wil Walk to Fight Cancer uitbreiden naar meer steden

    DEN BOSCH - ,,Ik was zeven toen ze overleed. Als mijn moeder in deze tijd darmkanker had gekregen, was ze er misschien nog geweest. Door meer onderzoek en nieuwe methoden komen we steeds een stapje verder. Krijgen we die ziekte er stapje voor stapje onder. Dat is mijn motivatie." Initiatiefnemer Joost de Koning uit Engelen loopt vanaf woensdag met ongeveer 30 andere Brabantse wandelaars de derde editie van de 'Walk to Fight Cancer'.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch