Volledig scherm
Steven van Berlekom

Van Berdenis nieuwe directeur/bestuurder Liliane Fonds/MIVA

DEN BOSCH -  Steven van Berdenis van Berlekom wordt per 1 juni  directeur-bestuurder van het Liliane Fonds en  MIVA In Den Bosch, waarvan de activiteiten grotendeels zijn opgenomen in die van het Liliane Fonds.

Steven van Berlekom maakt sinds 2009 deel uit van de raad van bestuur van De Hoogstraat Revalidatie in Utrecht. Daar was hij eerder kinderfysiotherapeut, divisiemanager en manager van het Kenniscentrum. 

Jack van Ham, voorzitter van de Raden van Toezicht van het Liliane Fonds en MIVA over de keuze. ,,Steven heeft een stevige en relevante staat van dienst, als het gaat om goede ondersteuning van kinderen met een handicap én als bestuurder. Wij zien hem als de juiste persoon om de komende jaren leiding te geven aan het Liliane Fonds en MIVA." 

Kees van den Broek, de huidige directeur-bestuurder van het Liliane Fonds en MIVA, kondigde eerder aan zijn functie medio 2018  neer te leggen. 

Volledig scherm
Ook in Brazilië zet het Liliane Fonds zich in voor kinderen met een beperking © Henk Braam
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Opmerkelijke eis van advocaat: 'Op zoek naar partij met zak geld voor exclusief verhaal Gheiybe’

    Opmerkelij­ke eis van advocaat: 'Op zoek naar partij met zak geld voor exclusief verhaal Gheiybe’

    ROSMALEN - De naar Iran gevluchte ‘treitercrimineel’ Shahin Gheiybe (35) is bereid om ‘het volledige verhaal’ op televisie of in een krant te vertellen, maar wel tegen een prijs. Zijn advocaat Sonya Taheri is op zoek naar een ‘omroep die het meeste geld over heeft’ voor een exclusief interview met de voortvluchtige Rosmalenaar. ,,De naam van mijn cliënt is behoorlijk geschaad en dat heeft hem zeker ook financieel getroffen”, zegt Taheri tegen het Brabants Dagblad.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch