Volledig scherm
De vestiging van Van Lanschot Kempen in Amsterdam. © ANP

Van Lanschot rondt inkoop eigen aandelen af

DEN BOSCH - De Bossche vermogensbeheerder Van Lanschot Kempen heeft het aandeleninkoopprogramma afgerond. In totaal zijn 400.000 aandelen ingekocht. Dat ging voor een gemiddelde prijs van 25,48 euro per aandeel. Dat kwam uit op een totaalbedrag van ruim 10 miljoen euro. 

Het inkoopprogramma van de eigen aandelen werd op 22 februari 2018 aangekondigd. De ingekochte aandelen zullen worden gebruikt om toe te kennen  aan medewerkers in het kader van het bestaande beloningsbeleid en aandelenplannen.

In de laatste periode van 3 juli tot en met 9 juli 2018 heeft Van Lanschot Kempen 29.162 eigen aandelen ingekocht. In deze periode zijn de aandelen ingekocht tegen een gemiddelde prijs van 24,64 euro per aandeel voor een totaalbedrag van 718.504 euro.

  1. Bosschenaar schendt voorwaarden en dreigt alsnog taakstraf te krijgen
    PREMIUM

    Bossche­naar schendt voorwaar­den en dreigt alsnog taakstraf te krijgen

    DEN BOSCH - ,,Meneer kreeg vorig jaar een behoorlijk mooie kans. En die heeft hij niet gegrepen." Dat zei een officier van justitie deze week tijdens een rechtszitting tegen een Bosschenaar (33) die in juni 2017 voor het mishandelen van zijn moeder werd veroordeeld tot een voorwaardelijke taakstraf van 60 uur. De officier zei dat hij alsnog aan de slag zou moeten. Want volgens de reclassering heeft hij zich niet gehouden aan enkele bijzondere voorwaarden.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch