Een gehuurde sloep of een rubberboot. Een tochtje op het water is verleidelijk.  Meestal gaat het om spelevaren. Maar volgens reder Dirk Wolthuis kan het uitdraaien op levensgevaarlijke situaties.
Volledig scherm
PREMIUM
Een gehuurde sloep of een rubberboot. Een tochtje op het water is verleidelijk. Meestal gaat het om spelevaren. Maar volgens reder Dirk Wolthuis kan het uitdraaien op levensgevaarlijke situaties. © Jan Zandee/fotoburo Bolsius

Varen in Den Bosch loopt uit de hand: ‘Het is een compleet gekkenhuis’

DEN BOSCH - Spelevaren op de Bossche binnenwateren. Een kluitje kano’s hier, een stelletje sup boards daar en vooral veel sloepen. Leuk om te zien, maar ook erg gevaarlijk. 

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
    25

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch