Veel schade aan achterzijde huis door overval met ijzeren staven in Den Bosch, bewoner gewond

Update / VideoDEN BOSCH - Op de Derde Hambaken in Den Bosch is dinsdagochtend een woning overvallen. Drie mannen met ijzeren staven drongen rond 09.30 uur een huis binnen en eisten geld. De bewoner is daarbij gewond geraakt aan zijn arm.

Volledig scherm
Politie bij het huis in Den Bosch waar de overval is gepleegd. © Bart Meesters

Het lijkt erop dat de overvallers aan de achterkant zijn binnengekomen. Een deel van de poort ligt plat en een ruit van het huis is aan die kant kapotgeslagen. 

Er waren twee mensen in het huis; een jonge man en een jonge vrouw. De man probeerde zich te verweren, maar kreeg daarbij een klap van één van de overvallers. Hij is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.  

Buren in het hele huizenblok hoorden de vrouw in huis gillen. 

Met tassen de wijk in

De overvallers zijn zonder buit weer vertrokken.  De politie deed onderzoek bij het huis. De drie mannen zouden in de richting van de Klokkenlaan zijn gevlucht. 

Volgens de politie waren de mannen in het zwart gekleed, gemaskerd en hadden ze tassen bij zich. De politie vraagt getuigen die het vluchtende trio hebben gezien, zich te melden. Mogelijk waren de daders nog in het bezit van de ijzeren staven.  

Volledig scherm
Aan het raam in Den Bosch is veel schade na de overval. © Bart Meesters
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Opmerkelijke eis van advocaat: 'Op zoek naar partij met zak geld voor exclusief verhaal Gheiybe’

    Opmerkelij­ke eis van advocaat: 'Op zoek naar partij met zak geld voor exclusief verhaal Gheiybe’

    ROSMALEN - De naar Iran gevluchte ‘treitercrimineel’ Shahin Gheiybe (35) is bereid om ‘het volledige verhaal’ op televisie of in een krant te vertellen, maar wel tegen een prijs. Zijn advocaat Sonya Taheri is op zoek naar een ‘omroep die het meeste geld over heeft’ voor een exclusief interview met de voortvluchtige Rosmalenaar. ,,De naam van mijn cliënt is behoorlijk geschaad en dat heeft hem zeker ook financieel getroffen”, zegt Taheri tegen het Brabants Dagblad.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch