Volledig scherm
Yassine Majiti. © Voetbalclub SV CHC

Verdachte van neerschieten Yassine Majiti bij beachclub in Best blijft langer vast

DEN BOSCH - De vermoedelijke schutter van de dodelijke schietpartij bij beachclub Sunrise in Best die vrijdag is aangehouden, blijft nog 2 weken in voorarrest. 

Dat is maandag besloten door de rechter-commissaris. Bij de schietpartij kwam de 33-jarige Yassine Majiti uit Den Bosch om het leven. Hij was een van de  bezoekers van het salsafeest Salsa Breeze. 

Yassine Majiti werd door het hoofd geschoten. Majiti zou zich na het feest op de parkeerplaats in een ruzie zou hebben gemengd. ,,We waren op weg naar huis, op de parkeerplaats was ruzie. Yassine probeerde een einde te maken aan de ruzie", vertelde een vriend van hem, die zelf lichtgewond raakte, eerder.

'Verkeerde plaats'

Hij en een neef zeggen dat Yassine 'op de verkeerde tijd op de verkeerde plaats was'. Een agent heeft de man nog samen met een medewerkster van de beachclub gereanimeerd, maar het slachtoffer overleed in een ziekenhuis in Tilburg.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Brokkenpiloot (52) pikt kritiek niet en wil Bossche horecabaas neersteken: 'Hij trof met mij de verkeerde’
    video

    Brokkenpi­loot (52) pikt kritiek niet en wil Bossche horecabaas neersteken: 'Hij trof met mij de verkeerde’

    DEN BOSCH - Aangevallen worden door iemand met een mes is voor de meeste mensen een traumatische ervaring, maar de 54-jarige Bosschenaar die gisteren gewond raakte bij een steekpartij haalt zijn schouders er voor op. Sterker nog, hij is blij dat de dader hem uitkoos en niet iemand anders. ,,Mij krijg je niet zo makkelijk klein. Wat als hij een ouder iemand had aangevallen?”

In samenwerking met indebuurt Den Bosch