Volledig scherm
Yassine Majiti. © Voetbalclub SV CHC

Verdachte van neerschieten Yassine Majiti bij beachclub in Best blijft langer vast

DEN BOSCH - De vermoedelijke schutter van de dodelijke schietpartij bij beachclub Sunrise in Best die vrijdag is aangehouden, blijft nog 2 weken in voorarrest. 

Dat is maandag besloten door de rechter-commissaris. Bij de schietpartij kwam de 33-jarige Yassine Majiti uit Den Bosch om het leven. Hij was een van de  bezoekers van het salsafeest Salsa Breeze. 

Yassine Majiti werd door het hoofd geschoten. Majiti zou zich na het feest op de parkeerplaats in een ruzie zou hebben gemengd. ,,We waren op weg naar huis, op de parkeerplaats was ruzie. Yassine probeerde een einde te maken aan de ruzie", vertelde een vriend van hem, die zelf lichtgewond raakte, eerder.

'Verkeerde plaats'

Hij en een neef zeggen dat Yassine 'op de verkeerde tijd op de verkeerde plaats was'. Een agent heeft de man nog samen met een medewerkster van de beachclub gereanimeerd, maar het slachtoffer overleed in een ziekenhuis in Tilburg.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Voorzitter Joost de Koning wil Walk to Fight Cancer uitbreiden naar meer steden
    PREMIUM

    Voorzitter Joost de Koning wil Walk to Fight Cancer uitbreiden naar meer steden

    DEN BOSCH - ,,Ik was zeven toen ze overleed. Als mijn moeder in deze tijd darmkanker had gekregen, was ze er misschien nog geweest. Door meer onderzoek en nieuwe methoden komen we steeds een stapje verder. Krijgen we die ziekte er stapje voor stapje onder. Dat is mijn motivatie." Initiatiefnemer Joost de Koning uit Engelen loopt vanaf woensdag met ongeveer 30 andere Brabantse wandelaars de derde editie van de 'Walk to Fight Cancer'.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch