Volledig scherm

Verkiezingsdebat Broed en RUW over sociale stad

DEN BOSCH -  Broed en stichting Vrienden van Broed organiseert voor 19 maart een eerste van een reeks discussiebijeenkomsten over de vraag hoe sociaal  de stad Den Bosch eigenlijk is. 

Vanwege de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart staat de eerste editie in het teken daarvan: BroedOntmoet Politici. Een ontmoeting met vertegenwoordigers van politieke partijen die de stad vertegenwoordigen in de raad. Tijdens het interactieve debat komen thema's aan bod zoals: Wat is een sociale stad? Welke maatschappelijke problemen staan bovenaan de agenda? Wat is de rol van de gemeente? Wie hebben we nog meer voor nodig voor de missie? En wat is hun rol dan? 

Het debat is in de Stadsbibliotheek om 19.30 uur. Aanmelden kan via Facebook.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Opmerkelijke eis van advocaat: 'Op zoek naar partij met zak geld voor exclusief verhaal Gheiybe’

    Opmerkelij­ke eis van advocaat: 'Op zoek naar partij met zak geld voor exclusief verhaal Gheiybe’

    ROSMALEN - De naar Iran gevluchte ‘treitercrimineel’ Shahin Gheiybe (35) is bereid om ‘het volledige verhaal’ op televisie of in een krant te vertellen, maar wel tegen een prijs. Zijn advocaat Sonya Taheri is op zoek naar een ‘omroep die het meeste geld over heeft’ voor een exclusief interview met de voortvluchtige Rosmalenaar. ,,De naam van mijn cliënt is behoorlijk geschaad en dat heeft hem zeker ook financieel getroffen”, zegt Taheri tegen het Brabants Dagblad.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch