Marjet Wijn gaat samen met haar dochter langs bij 't Geerke.
Volledig scherm
PREMIUM
Marjet Wijn gaat samen met haar dochter langs bij 't Geerke. © SAP

Verzorgingstehuis in Den Bosch verrast door hulpactie van softwarebedrijf: ‘De snoepzak ging meteen open’

DEN BOSCH - Toffees, Haagse Hopjes, tekeningen en een bordspel: de bewoners van verzorgtehuis ‘t Geerke in Den Bosch konden hun geluk vrijdag niet op. Medewerkers van het Bossche softwarebedrijf SAP zetten de schouders eronder om ‘opgesloten’ ouderen op te fleuren.

Marjet Wijn (39), afdelingshoofd van platform and technology, vindt dat het bedrijf zich wel extra in mag zetten voor de ouderen. Helemaal in deze roerige periode. Dat bracht haar op het idee om kinderen van collega’s aan het werk te zetten. ,,We verzochten hen om mooie tekeningen te maken voor ouderen. En dat is gelukt: ik ontving niet veel later zo’n vijftig prachtige tekeningen”, legt de in Den Bosch wonende Wijn uit.

  1. Groepje Orthenaren bij het spoor fel gekant tegen aanleg tunnel, gang naar de rechter dreigt

    Groepje Orthenaren bij het spoor fel gekant tegen aanleg tunnel, gang naar de rechter dreigt

    DEN BOSCH- Zwaar teleurgesteld en geen enkel argument deugt. Een groepje van zes Orthenaren verenigd in het Petit comité Orthen legt zich niet neer bij de afsluiting van de omstreden spoorovergang in hun buurt. De zes dreigen met een rechtsgang als de Bossche gemeenteraad op 9 juni kiest voor de aanleg van een tunnel voor fietsers en voetgangers en het definitief sluiten van de overgang. Dat heeft het comité de gemeenteraad laten weten.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch