Volledig scherm
© Thinkstock

Vijf mannen slaan Ossenaar knock-out bij Bourgondisch 's-Hertogenbosch, vrouw krijgt glas in gezicht tijdens tumult

DEN BOSCH - Een groep van vijf mannen heeft afgelopen zaterdag bij Bourgondisch 's-Hertogenbosch op de Parade een 45-jarige Ossenaar in elkaar geslagen. Daarnaast kreeg een 23-jarige vrouw uit Vlijmen een glas in haar gezicht, zij liep zware verwondingen in het gezicht op. De politie heeft nog niemand aangehouden.

De ruzie zou oorspronkelijk tussen twee mannen gaan, maar een van de twee haalde zijn vrienden erbij. Het slachtoffer werd rond 23.00 uur in elkaar en knock-out geslagen door de groep. Ook zou hij tegen zijn hoofd zijn geschopt. ,,We hebben van hem nog geen aangifte ontvangen, maar dat kan zijn omdat hij nog in het ziekenhuis kan liggen", zegt de politie.

Glas in gezicht

Niet alleen de man liep verwondingen op. Iemand uit de groep van vijf mannen gooide een glas en dat spatte uiteen op het gezicht van een 23-jarige Vlijmense vrouw. De vrouw had niks te maken met de ruzie. ,,Zij heeft allemaal hechtingen in haar gezicht. Dat is heel heftig", aldus de politiewoordvoerder. ,,Verder heeft ze ook schade aan haar gebit.” Ze heeft aangifte gedaan.

  1. Lang wachten bij de pont vanwege afsluiting van A2 richting Utrecht
    PREMIUM
    VIDEO

    Lang wachten bij de pont vanwege afsluiting van A2 richting Utrecht

    BRAKEL - De werkzaamheden aan de A2 tussen knooppunt Empel en Waardenburg zijn dit weekeinde volgens woordvoerder Maurice van de Graef van Rijkswaterstaat ‘vlot en soepel verlopen’. De verkeersader richting Utrecht ging zondagavond rond 22.00 uur al open voor het verkeer. De planning was maandagochtend 5.00 uur. Rijkswaterstaat heeft dit weekeinde ter hoogte van Zaltbommel onder meer zo’n drie kilometer asfalt vernieuwd.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch