Erwin Hiemstra en Rob Janssen (rechts) in de kiosk. ,,De diefstal is verschrikkelijk balen, maar we gaan door met deze mooie activiteit."
Volledig scherm
Erwin Hiemstra en Rob Janssen (rechts) in de kiosk. ,,De diefstal is verschrikkelijk balen, maar we gaan door met deze mooie activiteit." © Chris Korsten

Voor enkele duizenden euro's gestolen bij kiosk Picknickpark Zuid: ‘Ik heb een flink potje moeten janken’

DEN BOSCH - Dieven hebben in de nacht van zaterdag op zondag in het Zuiderpark de kiosk van Picknickpark Zuid, een initiatief dat deel uitmaakt van de Bossche Zomer, opengebroken. De buit heeft een waarde van enkele duizenden euro's. ,,Het voelt bijna als een doodsteek.”

 1. Na 14 jaar discussie kan ‘parel’ van een nieuw Theater aan de Parade door
  PREMIUM

  Na 14 jaar discussie kan ‘parel’ van een nieuw Theater aan de Parade door

  DEN BOSCH - De belangrijkste stap voor een nieuw Theater aan de Parade wordt genomen. De Bossche politiek steunt de plannen om na 14 jaar discussie akkoord te gaan met de sloop en bouw door het nieuwe bestemmingsplan goed te keuren. De meeste partijen accepteren de kleine wijzigingen in het plan, De Bossche Groenen en Gewoon ge-DREVEN vinden dat daarmee wethouder Huib van Olden wordt nagesproken. ,,U speelt met vuur, tegenstanders hebben nu de ruimte om bezwaar te maken’’, waarschuwde Sjef van Creij van Gewoon ge-DREVEN.
 2. Poolse mis voortaan óók in Den Bosch, maar zonder hostie op de tong

  Poolse mis voortaan óók in Den Bosch, maar zonder hostie op de tong

  DEN BOSCH - De Parochie van de Goddelijke Barmhartigheid, die nu anderhalf jaar deel uitmaakt van het bisdom Den Bosch, legt zich toe op het organiseren van eucharistieviering in de Poolse taal. Sinds februari zijn er vanwege een sterk verminderde belangstelling geen Poolse diensten meer in Kerkdriel. In feite is een nieuwe dienst in de Bossche Sint Cathrien daarvoor in de plaats gekomen. Zondag om 18.00 uur zal priester Krzysztof Obiedziński de aanwezigen ongetwijfeld begroeten met Szczęść Boże, oftewel de Vrede van God.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch