Volledig scherm
In memoriam: Gé Rovers, 16 oktober 1919 - 13 september 2018. © ANP

Vooraanstaande Bosschenaar Gé Rovers (99) overleden

DEN BOSCH - In Den Bosch is donderdag 13 september op 99-jarige leeftijd Gé Rovers overleden.

Rovers was in de jaren '70 en '80 directeur van Océ Nederland. In Den Bosch was hij een vooraanstaande persoon in het sociale leven. Dat deed hij onder meer in Oeteldonkse kringen, waar hij jarenlang Urste Boer den Beste was. 

Ook was Rovers nauw betrokken bij Vereniging Sociëteit Casino en de viering van het 800-jarig bestaan van Den Bosch. Voor zijn inzet voor de Bossche samenleving kreeg Rovers de koninklijke onderscheiding Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

De uitvaart is woensdag 19 september met een eucharistieviering in de Sint-Jan in Den Bosch. Rovers wordt bijgezet bij zijn drie jaar geleden overleden echtgenote op de begraafplaats aan het Mariaplein in Vught. 

  1. Expo-show Elvis in Den Bosch brengt The King weer helemaal tot leven

    Expo-show Elvis in Den Bosch brengt The King weer helemaal tot leven

    DEN BOSCH - Voor menigeen is Elvis Presley een (relatief) vaag begrip, met name voor jongeren. Daarin willen Robin Klarenbeek(57) en Kees Versluys (52) verandering brengen. De een verzamelt al decennialang Elvis-spullen, de ander staat bekend als een van de beste Elvis-zangers van ons land. De twee hebben de handen ineengeslagen, wat is uitgemond in een verrassende rondreizende expositie annex show. Zaterdagavond streek de expo-show Elvis in Memory neer in café De Sjang.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch