Om de supermarkten te ontlasten en klanten meer mogelijkheden te geven voldoende afstand te houden zijn groothandels als Makro en Sligro sinds medio maart voor iedereen toegankelijk.
Volledig scherm
Om de supermarkten te ontlasten en klanten meer mogelijkheden te geven voldoende afstand te houden zijn groothandels als Makro en Sligro sinds medio maart voor iedereen toegankelijk. © Pix4Profs/Tonny Presser

Vrij binnenlopen bij Makro en Sligro is vanaf 1 juni weer afgelopen

DEN BOSCH - Op de dag dat de horeca de deuren weer mag openen, maandag 1 juni, eindigt de vrije inloop bij de groothandels zoals Makro en Sligro. Beide met een vestiging in Den Bosch. Deze groothandels waren sinds 19 maart tijdelijk ook voor mensen zonder klantenkaart geopend om hen meer mogelijkheden te geven voldoende afstand te houden tijdens het boodschappen doen.

  1. JBZ over nepverpleegkundige: ‘Hij registreerde in dossier toedienen van medicatie’

    JBZ over nepver­pleeg­kun­di­ge: ‘Hij registreer­de in dossier toedienen van medicatie’

    DEN BOSCH - Er zijn geen aanwijzingen voor klachten bij patiënten met wie de aangehouden Bosschenaar (24) als ‘nepverpleger’ contact had in het Bossche Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ). Dat zegt een woordvoerder van het ziekenhuis nadat het Openbaar Ministerie bekend maakte dat het OM de Bosschenaar ervan verdenkt patiënten medicatie te hebben toegediend zonder daarvoor te zijn gekwalificeerd.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch