Fons Potters (D66), Mark du Maine (VVD), Toine van de Ven (PvdA/GL) en Rutger Jans (CDA) presenteerden dinsdagmiddag het coalitieakkoord 'Een nieuwe start'. Rechts formateur Wilbert Seuren.
Volledig scherm
PREMIUM
Fons Potters (D66), Mark du Maine (VVD), Toine van de Ven (PvdA/GL) en Rutger Jans (CDA) presenteerden dinsdagmiddag het coalitieakkoord 'Een nieuwe start'. Rechts formateur Wilbert Seuren. © Miranda van Houtum

Vught vaart nieuwe koers: geen dure villa’s meer maar huisvesting voor jongeren, starters én senioren

VUGHT - Het bouwen van dure villa's wordt een halt toegeroepen in Vught. De komende 5,5 jaar ligt de focus op huisvesting voor jongeren, starters en senioren. En, de N65 alsnog in een tunnel? Dat gaat niet gebeuren.

 1. Enthousiasme over Bossche Zomer: maar kritiek op kosten voor organisatie
  PREMIUM

  Enthousias­me over Bossche Zomer: maar kritiek op kosten voor organisa­tie

  DEN BOSCH - De afgelopen Bossche Zomer smaakt volgens de meeste politieke partijen naar meer. Maar er wordt kritisch gekeken naar de besteding van 450.000 euro door de gemeente dit jaar. ,,Voor stroomlijnen van de organisatie en promotie wordt 300.000 euro uitgetrokken. Dat is nogal wat’’, zei Paul Kagie (Leefbaar 's-Hertogenbosch) donderdag tijdens een vergadering van de commissie bestuurszaken.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

 1. Ongeneeslijk zieke Souf kan zijn geluk niet op: twee ton opgehaald voor #doessouf
  Play

  Ongenees­lijk zieke Souf kan zijn geluk niet op: twee ton opgehaald voor #doessouf

 2. Saoedische kroonprins betrokken bij moord op Khashoggi
  Play

  Saoedische kroonprins betrokken bij moord op Khashoggi