Volledig scherm
Rechts de nieuwe fietstunnel onder de eveneens nieuwe rotonde in de Deutersestraat. Links de andere fietstunnel in aanbouw. © Paul Roovers/BD

Wachten op laatste fietstunnel Deutersestraat

DEN BOSCH - Eén van de twee nieuwe fietstunnels onder de nieuwe rotonde in de Deutersestraat in Den Bosch is al in gebruik genomen. Fietsers kunnen nu weer in noord-zuid-richting onder de nieuwe rotonde en de Vlijmenseweg fietsen.

Volledig scherm
Blik in de richting van de nieuwe fietstunnel onder de rotonde die al gebruikt kan worden. © Paul Roovers/BD

 Aan de tweede fietstunnel wordt nog hard gewerkt. Ook het autoverkeer kan weer gebruik maken van de verbrede kruising Vlijmenseweg, Deutersestraat en Oude Vlijmenseweg en kan intussen weer in de richting van de Gement. Intussen vordert ook de bouw van het nieuwe transferium gestaag. De oplevering hiervan is gepland in volgend voorjaar.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Voorzitter Joost de Koning wil Walk to Fight Cancer uitbreiden naar meer steden
    PREMIUM

    Voorzitter Joost de Koning wil Walk to Fight Cancer uitbreiden naar meer steden

    DEN BOSCH - ,,Ik was zeven toen ze overleed. Als mijn moeder in deze tijd darmkanker had gekregen, was ze er misschien nog geweest. Door meer onderzoek en nieuwe methoden komen we steeds een stapje verder. Krijgen we die ziekte er stapje voor stapje onder. Dat is mijn motivatie." Initiatiefnemer Joost de Koning uit Engelen loopt vanaf woensdag met ongeveer 30 andere Brabantse wandelaars de derde editie van de 'Walk to Fight Cancer'.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch