Volledig scherm
Rechts de nieuwe fietstunnel onder de eveneens nieuwe rotonde in de Deutersestraat. Links de andere fietstunnel in aanbouw. © Paul Roovers/BD

Wachten op laatste fietstunnel Deutersestraat

DEN BOSCH - Eén van de twee nieuwe fietstunnels onder de nieuwe rotonde in de Deutersestraat in Den Bosch is al in gebruik genomen. Fietsers kunnen nu weer in noord-zuid-richting onder de nieuwe rotonde en de Vlijmenseweg fietsen.

Volledig scherm
Blik in de richting van de nieuwe fietstunnel onder de rotonde die al gebruikt kan worden. © Paul Roovers/BD

 Aan de tweede fietstunnel wordt nog hard gewerkt. Ook het autoverkeer kan weer gebruik maken van de verbrede kruising Vlijmenseweg, Deutersestraat en Oude Vlijmenseweg en kan intussen weer in de richting van de Gement. Intussen vordert ook de bouw van het nieuwe transferium gestaag. De oplevering hiervan is gepland in volgend voorjaar.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Brokkenpiloot (52) pikt kritiek niet en wil Bossche horecabaas neersteken: 'Hij trof met mij de verkeerde’
    video

    Brokkenpi­loot (52) pikt kritiek niet en wil Bossche horecabaas neersteken: 'Hij trof met mij de verkeerde’

    DEN BOSCH - Aangevallen worden door iemand met een mes is voor de meeste mensen een traumatische ervaring, maar de 54-jarige Bosschenaar die gisteren gewond raakte bij een steekpartij haalt zijn schouders er voor op. Sterker nog, hij is blij dat de dader hem uitkoos en niet iemand anders. ,,Mij krijg je niet zo makkelijk klein. Wat als hij een ouder iemand had aangevallen?”

In samenwerking met indebuurt Den Bosch