Deelnemers aan de Vestingwandeling liepen vorig jaar langs de Dommel. Dat is dit jaar het geval tijdens Walk & Dance to Fight Cancer.
Volledig scherm
Deelnemers aan de Vestingwandeling liepen vorig jaar langs de Dommel. Dat is dit jaar het geval tijdens Walk & Dance to Fight Cancer. © Olaf Smit

Wandelen en dansen in Den Bosch: Walk & Dance to Fight Cancer is nieuw evenement

DEN BOSCH - Walk & Dance to Fight Cancer is een nieuw evenement dat op 6 juni in Den Bosch wordt gehouden. Het gaat om een wandeltocht van 25 kilometer in en rond Den Bosch. 

Fight Cancer en vanHaren steunen dit evenement en maken gebruik van de route die vorig jaar in de aanloop naar de Vestingloop werd gewandeld door deelnemers aan de Vestingwandeling. Het nieuwe evenement vervangt de Vestingwandeling.

‘Dansend het leven vieren’

,,Een feest met muziek en dans voor de deelnemers tijdens de wandeling. Maar ook swingend, samen met de supporters, op de prachtige Parade. We gaan gezamenlijk dansend het leven vieren’’, aldus een woordvoerder van Artishock events & marketing dat het evenement organiseert. 

Volgens de woordvoerder moeten langs de route orkestjes en dansclubjes wandelaars zien te verleiden om de wandeling te onderbreken voor een dansje. Op de Parade moeten DJ's daarvoor zorgen. 

Met Walk&Dance to Fight Cancer, een coproductie met de Bossche Avondvierdaagse organisatie, zetten vanHaren en Fight Cancer zich met alle donerende deelnemers in voor meer onderzoek naar kanker. 

Inschrijven kan voor  25,- euro per persoon via walkanddance.nl/db

In samenwerking met indebuurt Den Bosch