Volledig scherm
PREMIUM
Gemeenteraadslid Den bosch Will Hoeben

‘Wat sneu dat dit overblijft van het burgemeesterslek in Den Bosch’

DEN BOSCH - Het Openbaar Ministerie (OM) verdenkt de Bossche fractievoorzitter Sjef van Creij (Gewoon-geDREVEN) ervan in juli 2017 vertrouwelijke informatie rond de burgemeestersbenoeming te hebben ‘verstrekt of bevestigd’ aan gemeenteraadslid Will Hoeben (De Bossche Groenen). Al eerder werd bekend dat het OM Van Creij ervan verdenkt de naam van de nummer één van de vertrouwenscommissie te hebben ‘verstrekt of bevestigd’ aan toenmalig wethouder Jos van Son.

,,Wat sneu dat na alle tijd en geld die zijn besteed aan het onderzoek naar het burgemeesterslek dit alles is wat het OM over heeft aan beschuldigingen aan het adres van Sjef van Creij.’’ Dat zegt gemeenteraadslid Will Hoeben (De Bossche Groenen) als hij geconfronteerd wordt met de definitieve tenlastelegging die op 21 oktober aan bod komt bij de rechtszaak rond het Bossche burgemeesterslek.

  1. FC Den Bosch over stilleggen wedstrijd: ’Tegenstander met regelmaat getrakteerd op kraaienconcert’
    PREMIUM

    FC Den Bosch over stilleggen wedstrijd: ’Tegenstan­der met regelmaat getrak­teerd op kraaiencon­cert’

    DEN BOSCH - Het is onduidelijk of het gaat om dezelfde mannen. Zeker is dat supporters van FC Den Bosch tijdens de intocht van Sinterklaas met leuzen en een spandoek pleitten voor Zwarte Piet. En het staat vast dat aanhangers van FC Den Bosch er enkele uren later (met spandoek) in het stadion voor zorgden dat de scheidsrechter de wedstrijd tegen Excelsior een poosje staakte.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch