John de Bever heeft in samenwerking met liedjesschrijver/producer Emile Hartkamp en diens compagnon Norus Padidar een speciaal nummer uitgebracht: We zijn allemaal hetzelfde.
Volledig scherm
PREMIUM
John de Bever heeft in samenwerking met liedjesschrijver/producer Emile Hartkamp en diens compagnon Norus Padidar een speciaal nummer uitgebracht: We zijn allemaal hetzelfde. © ANP Kippa

We zijn allemaal hetzelfde, vindt John de Bever: ‘Tegen racisme en homohaat wil ik graag strijden’

DEN BOSCH - Morgen wordt-ie gedropt op alle socials: ‘We zijn allemaal hetzelfde’, de nieuwe single van John de Bever. Het is het pasklare antwoord op de ‘aanvaring’ die de volkszanger onlangs had met Akwasi aan tafel bij Beau van Erven Dorens. ,,Je mag van alles vinden, maar wél met respect.” 

  1. Rosmalense brandstichter mag drugs gebruiken: samenwerking met tbs’er ‘verloopt heel goed’

    Rosmalense brandstich­ter mag drugs gebruiken: samenwer­king met tbs’er ‘verloopt heel goed’

    ,,Meneer gaf aan dat hij cannabis wenste te gebruiken. Daar zijn hele goede afspraken over gemaakt. En sindsdien gaat het beter met hem. Hij is actiever, zelfstandiger en werkt met succes in een kringloopwinkel. De samenwerking verloopt heel goed.’’ Dat zei een deskundige van het in Zuidlaren gevestigde Witte Huis waar tbs‘ers terecht kunnen in een nieuwe vorm van beschermd wonen. Het Witte Huis bereidt voor op een gewoon type beschermd wonen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch