Volledig scherm
© Weener XL op twitter

Weener XL in Den Bosch gaat drie jaar door met Post NL

DEN BOSCH – Het werk- en ontwikkelbedrijf Weener XL van de gemeente Den Bosch heeft de samenwerking met Post NL met drie jaar verlengd.

Ongeveer 35 medewerkers van Weener XL werken vanaf 2012 dagelijks bij het postsorteercentrum van Post NL aan de Rietvelden.

Bij het centrum sorteren de medewerkers elke ochtend ongeveer 40.000 pakketten. Dat gebeurt onder begeleiding van de werkleiders van Weener XL. De meeste medewerkers hebben een SW-dienstverband of vallen onder de Participatiewet. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Windpark Rietvelden NEE bij rechter: ,,Wij willen die molens daar nou eenmaal niet”
    PREMIUM

    Windpark Rietvelden NEE bij rechter: ,,Wij willen die molens daar nou eenmaal niet”

    DEN BOSCH - ,,Ik woon straks in een soort molenbos”, zegt de heer Vorselen. ,,Achter mijn huis een windmolen en als ik straks naar links kijk nog eens drie. De gemeente Den Bosch heeft ooit veel geld gepompt in het natuurgebied. Er vliegen lepelaars over mijn huis, er zitten prachtige ijsvogeltjes en kleine vleermuizen zoeken een plekje in de hooimijt. Ik snap er niets van. Die hoge molens staan straks tussen de huizen en de natuur in.” Eén van de omwonenden van de voorlopig nog vier geplande windturbines bij en om industrieterrein De Rietvelden in Den Bosch hield gisteren een vurig pleidooi bij de rechtbank van Den Bosch.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch