Volledig scherm
© Weener XL op twitter

Weener XL in Den Bosch gaat drie jaar door met Post NL

DEN BOSCH – Het werk- en ontwikkelbedrijf Weener XL van de gemeente Den Bosch heeft de samenwerking met Post NL met drie jaar verlengd.

Ongeveer 35 medewerkers van Weener XL werken vanaf 2012 dagelijks bij het postsorteercentrum van Post NL aan de Rietvelden.

Bij het centrum sorteren de medewerkers elke ochtend ongeveer 40.000 pakketten. Dat gebeurt onder begeleiding van de werkleiders van Weener XL. De meeste medewerkers hebben een SW-dienstverband of vallen onder de Participatiewet. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Opmerkelijke eis van advocaat: 'Op zoek naar partij met zak geld voor exclusief verhaal Gheiybe’

    Opmerkelij­ke eis van advocaat: 'Op zoek naar partij met zak geld voor exclusief verhaal Gheiybe’

    ROSMALEN - De naar Iran gevluchte ‘treitercrimineel’ Shahin Gheiybe (35) is bereid om ‘het volledige verhaal’ op televisie of in een krant te vertellen, maar wel tegen een prijs. Zijn advocaat Sonya Taheri is op zoek naar een ‘omroep die het meeste geld over heeft’ voor een exclusief interview met de voortvluchtige Rosmalenaar. ,,De naam van mijn cliënt is behoorlijk geschaad en dat heeft hem zeker ook financieel getroffen”, zegt Taheri tegen het Brabants Dagblad.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch