Toiletten Marktstraat Den Bosch
Volledig scherm
PREMIUM
Toiletten Marktstraat Den Bosch © Marc Brink

Wie plast er in de plaskruizen in de Bossche binnenstad?

Za 25 mrt. Het is een, op z'n zachtst gezegd, bijzonder gezicht. In de Bossche binnenstad is bijna geen kip op straat, maar er zijn door de gemeente wel volop toiletvoorzieningen geplaatst.

Veel winkels zijn dicht en de horeca is op slot, dus zijn er minder wc's beschikbaar in de Bossche binnenstad. En zo duiken er plots plaszuilen op bij de Parade en aan de Vis- en Kerkstraat en op de hoek van de Markt zijn afsluitbare wc's compleet met wastafels en spiegels geïnstalleerd. In totaal gaat het om zes plaszuilen en twee units met afsluitbare wc's. In eerste instantie voor dak- en thuislozen, maar ook voor mensen die een rondje door de stad maken.

  1. Nepverpleegkundige had na ontslag bij JBZ meteen alweer sollicitatie lopen
    PREMIUM

    Nepver­pleeg­kun­di­ge had na ontslag bij JBZ meteen alweer sollicita­tie lopen

    DEN BOSCH - Kort nadat de Bossche nepverpleegkundige begin april bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis was ontslagen, had hij alweer een sollicitatieprocedure lopen bij een welzijnsinstelling. Naar nu blijkt deed het JBZ pas op 14 mei - dat was zo’n zes weken na zijn ontslag - bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg een ‘melding van disfunctioneren’. Dat had volgens de regels binnen drie dagen moeten gebeuren.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch