Wie helpt Henny? De exploitant van de Julia Bar zoekt naar een nieuwe plek, nu de seksclub aan de Rijksweg in Nuland in de toekomst weg moet.
Volledig scherm
PREMIUM
Wie helpt Henny? De exploitant van de Julia Bar zoekt naar een nieuwe plek, nu de seksclub aan de Rijksweg in Nuland in de toekomst weg moet. © copyright Marc Bolsius

Wie weet er nog een plek voor een seksclub? Henny wil namelijk hoe dan ook door met de Julia Bar

NULAND - Wie weet er nog een plek voor een seksclub? Nadat deze week bekend werd dat de Julia Bar in Nuland gaat verdwijnen, kan de zoektocht naar een nieuwe locatie beginnen. Want exploitant Henny van der Loo (53) wil hoe dan ook door. Voor haarzelf, maar zeker ook voor ‘haar meisjes’.

  1. Bekende tiktokker Lucas Cornelissen (20) overlijdt bij scooterongeval

    Bekende tiktokker Lucas Cornelis­sen (20) overlijdt bij scooteron­ge­val

    De 20-jarige Vlijmenaar die dinsdagnacht is overleden bij een ongeluk met zijn scooter, is de bekende tiktokker Lucas Cornelissen. Hij kwam om het leven toen hij met zijn voertuig in het water terecht was gekomen van de Dommel in Den Bosch. ,,Een enorm leuke, spontane jongen’’, zo omschrijft Marcel van Zwam, eigenaar van het Bossche café Lalalaa, Lucas Cornelissen. Lucas was sinds een halfjaar werkzaam in het café.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch