Volledig scherm
PREMIUM
4 mei 2013: Grada K. en haar bruidegom Faysal L. arriveren per koets bij het stadhuis in Den Bosch, waar ze in het huwelijk treden. © Bastionoranje.nl

Zes jaar na hun droomhuwelijk dreigt de cel voor bruid én bruidegom

Zo ben je het stralend middelpunt op een bruiloft vol glitter en glamour, zo dreig je de gevangenis in te moeten voor het witwassen van crimineel geld. Het overkomt  Faysal L. en Grada K., die op 4 mei 2013 in Den Bosch in het huwelijk traden met een spectaculaire bruiloft. 

Het was me het feestje wel, op 4 mei 2013 op het bordes van het Bossche stadhuis. Faysal L. en Grada K. gingen trouwen, iedereen mocht het weten. In de lucht trok een vliegtuigje een felicitatiesleep achter zich aan, de naaste familie van bruid en bruidegom werd aangevoerd in zeven witte limousines en een koets met paarden zette het paar en hun twee jonge kinderen af op de Markt. 

  1. Geschorste oorlogsheld Marco Kroon heeft beelden van ’akkefietje’ met carnaval in Oeteldonk

    Geschorste oorlogs­held Marco Kroon heeft beelden van ’akkefietje’ met carnaval in Oeteldonk

    DEN BOSCH - De door het ministerie van Defensie geschorste Marco Kroon voor vervolging voor onder meer mishandeling van een politieagent zegt beelden te hebben van het incident op carnavalszondag in Den Bosch. ,,En die beelden liegen niet. Ja, ik heb staan pissen buiten en accepteer daar de boete voor. Daarna ben ik behandeld alsof men een profeet te pakken had.’’ In de ogen van Kroon is zijn aanhouding die bewuste carnavalsdag een ’akkefietje’.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch