Inge Vernooy maakte er samen met haar kinderen iets moois van.
Volledig scherm
Inge Vernooy maakte er samen met haar kinderen iets moois van. © Inge Vernooy.

Ziet u een drone boven Vught? Zwaai of klap dan voor alle ‘coronahelden’

UPDATEVUGHT - De drone van Hart van Nederland die boodschappen tegen corona in heel Nederland filmt, vloog vandaag tussen 14.00 en 16.00 uur boven Vught.

Iedereen werd opgeroepen uit te kijken naar de drone en hun steun te laten blijken aan mensen die te maken hebben met het coronavirus. 

Dierbaren

Dat kunnen zorgmedewerkers of andere hulpverleners zijn, maar ook familie, vrienden of andere dierbaren die geconfronteerd zijn met het ernstige virus.

Alles was mogelijk: spandoeken, een boodschap in een weiland, vuilnisbakken beplakken om de vuilnismannen te steunen, maar gewoon zwaaien of applaudisseren kan natuurlijk ook.

Vughtenaren gaven er in grote getale gehoor aan. Op diverse plekken verschenen uitingen van dank.  

  1. Groepje Orthenaren bij het spoor fel gekant tegen aanleg tunnel, gang naar de rechter dreigt

    Groepje Orthenaren bij het spoor fel gekant tegen aanleg tunnel, gang naar de rechter dreigt

    DEN BOSCH- Zwaar teleurgesteld en geen enkel argument deugt. Een groepje van zes Orthenaren verenigd in het Petit comité Orthen legt zich niet neer bij de afsluiting van de omstreden spoorovergang in hun buurt. De zes dreigen met een rechtsgang als de Bossche gemeenteraad op 9 juni kiest voor de aanleg van een tunnel voor fietsers en voetgangers en het definitief sluiten van de overgang. Dat heeft het comité de gemeenteraad laten weten.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch