In een appartement aan de Mazairaclaan in Rosmalen werd vorige week een dode vrouw gevonden.
Volledig scherm
In een appartement aan de Mazairaclaan in Rosmalen werd vorige week een dode vrouw gevonden. © Bart Meesters

Zoon opgepakt na gewelddadige dood van 83-jarige moeder in Rosmalen

De man die vrijdag in het Brabantse Rosmalen is aangehouden in verband met de dood van een 83-jarige vrouw is een familielid van het slachtoffer, meldt de politie. Bronnen melden dat het gaat om de zoon van het slachtoffer. Een woordvoerder van de politie bevestigt dat de vrouw door geweld om het leven is gekomen en dat de man verdacht wordt van betrokkenheid.

De man, een 57-jarige inwoner van Heeswijk-Dinther, werd aangehouden in het appartementencomplex waar het lichaam van de vrouw werd gevonden. 

Dat gebeurde vorige week in de nacht van donderdag op vrijdag, dezelfde nacht waarin het slachtoffer werd aangetroffen. Hij is gisteren voorgeleid aan de rechter-commissaris en voor twee weken vastgezet.

Videobeelden van vorige week:

  1. Niet 'hakken' maar meestuiteren op de bank tijdens Hardcore Therapy

    Niet 'hakken' maar meestuite­ren op de bank tijdens Hardcore Therapy

    DEN BOSCH - Vanwege de coronacrisis heeft organisator Art of Dance de 25ste editie van de Masters of Hardcore, die aanvankelijk voor zondagnacht in de Brabanthallen stond gepland, (voorlopig) verschoven naar zaterdag 5 september. Om de vele duizenden hardcorefans een hart onder de riem te steken, vond ter plekke wel de Hardcore Therapy Livestream plaats. Uiteraard zonder publiek, maar mét vijf toonaangevende artiesten die allen in hun uppie uit hun plaat gingen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch