Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © ANP XTRA

53-jarige Voorschotenaar die sinds donderdag werd vermist is weer terecht

UPDATEDe politie maakte zich ernstige zorgen over de vermissing van een 53-jarige man uit Voorschoten. Hij werd sinds donderdag vermist. Zijn zoon heeft inmiddels via Facebook laten weten dat zijn vader weer terecht is.

‘Ik wil jullie mededelen dat mijn vader terecht is’, schreef hij vanmiddag op Facebook. ‘Ik wil daarom iedereen bedanken voor het delen van zijn bericht.’

De Voorschotenaar vertrok op donderdag 6 februari rond 17.00 uur vanaf zijn werk naar huis. Thuis heeft hij zijn bromfiets achtergelaten en is weer vertrokken. ,,Sindsdien ontbrak van hem ieder spoor.” 

 1. Afdelingen van Bronovo worden niet heropend: ‘Leidt niet tot meer IC-bedden’
  PREMIUM

  Afdelingen van Bronovo worden niet heropend: ‘Leidt niet tot meer IC-bed­den’

  Met een even onverwacht als opvallend statement mengt waarnemend burgemeester Remkes van Den Haag zich in de discussie over de sluiting van het Bronovoziekenhuis. Nu alleen al een kleine 200 mensen met het coronavirus in het ziekenhuis zijn opgenomen, afkomstig uit de hofstad en omliggende gemeenten, vindt Remkes het géén goed idee om de intensive care van het ziekenhuis in Benoordenhout te heropenen.
 2. Vakantieparken blijven gewoon open: ‘Beter in een chalet nu dan in een appartement driehoog’
  PREMIUM

  Vakantie­par­ken blijven gewoon open: ‘Beter in een chalet nu dan in een apparte­ment driehoog’

  Terwijl elders in het land vakantieparken en campings op slot zijn gegaan, kun je in Den Haag en omliggende gemeenten nog gewoon een vakantiehuisje boeken. Restaurants, zwembaden en andere voorzieningen op de parken zijn wel gesloten, maar chaletjes zijn nog steeds verkrijgbaar. Er zijn minder gasten vanwege het coronavirus, maar de parken zijn niet leeg. ,,De gasten komen vooral voor de rust.’’ Hoe verantwoord is dat?

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag