Volledig scherm
Politie op de A12 voor het ernstige ongeluk. Aan de andere kant staan ook agenten, het lijkt erop dat daar twee auto's op elkaar zijn gebotst. © Jos van Leeuwen

A12 richting Den Haag weer open na ernstig ongeluk tussen persoon en auto

UpdateDe A12 richting Den Haag is weer open. De weg was tijdelijk afgesloten na een ongeluk tussen een persoon en een auto, waarna het verkeer muurvast kwam te staan. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeluk en roept automobilisten die hier getuige van zijn geweest op om zich te melden. 

De weg richting Den Haag was tijdelijk afgesloten tussen Voorburg en het Malieveld. Volgens de politie was er op dat gedeelte van de weg een ongeluk gebeurd tussen een persoon en een auto. Hoe die met elkaar in aanraking zijn gekomen, is nog onduidelijk. De politie doet hier onderzoek naar en doet hierbij een beroep op automobilisten die het ongeluk hebben zien gebeuren. 

Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Ook een traumahelikopter en een politiehelikopter werden ter assistentie opgeroepen. Het is niet bekend hoe het slachtoffer er aan toe is. 

Het verkeer richting de stad kwam na het ongeluk muurvast te staan. Automobilisten werden aangeraden om lokaal om te rijden en kregen te maken met flinke vertraging. Omstreeks 16.30 uur meldde de ANWB dat de weg weer was vrijgegeven. 

Ook de andere kant op, de stad uit, was een ongeluk gebeurd. Die kant bleef wel open. 

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Den Haag en omstreken? Schrijf je hier gratis in!

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag