Volledig scherm

AD Haagsche Courant zoekt enthousiaste onlineredacteuren

Wil jij het laatste nieuws als eerste brengen? Dan ben jij degene die we zoeken. AD Haagsche Courant zoekt per direct een flexibele freelance onlineredacteur.

AD Haagsche Courant is hét toonaangevende nieuwsmedium voor Den Haag, Delft, Westland, Zoetermeer en omstreken. De website, app en krant voorzien tienduizenden inwoners van het gebied zeven dagen per week van het meest actuele nieuws.

Wat verwachten we van jou?
Je hebt aantoonbare ervaring in de journalistiek. Als onlineredacteur zit je bovenop het nieuws in dit gebied en wil je altijd de eerste zijn die nieuws brengt. Je hebt een vlotte pen en weet hoe je online artikelen moet presenteren op de website en op social media. Je bent creatief en weet artikelen te verrijken met bijvoorbeeld graphics. Voor tijdsdruk vrees je niet. Je bent flexibel: de diensten zijn van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat en in weekenden.

Herken jij je in dit profiel? Stuur dan je cv en motivatie op naar Graziella Gioia via g.gioia@ad.nl.

  1. Bruiloftsgast bespuugt beveiligingsbeambte nadat Lamborghini crasht, verhuurder doodziek van incident
    VIDEO

    Bruilofts­gast bespuugt beveili­gings­be­amb­te nadat Lamborghi­ni crasht, verhuurder doodziek van incident

    Een peperdure Lamborghini Huracan van een Utrechtse verhuurder, die onderdeel was van een trouwstoet, is vannacht in botsing geraakt met een busje op de kruising van de Pettendijk en de Lange Kruisweg in Maasdijk. Na de botsing liep het zodanig uit de hand dat een 30-jarige beveiligingsbeambte van het busje werd aangevallen en meerdere keren in haar gezicht werd gespuugd.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag