Volledig scherm
Oscar is fan van ADO Den Haag en kind-ambassadeur van Spieren voor Spieren. Hier zit hij met aanvoerder Aaron Meijers en trainer Fons Groenendijk aan tafel. © ADO Den Haag

ADO Den Haag steunt Spieren voor Spieren met plek op shirt

ADO gaat Spieren voor Spieren helpen om geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten bij kinderen.

Zondag rond de thuiswedstrijd tegen AZ gaat de samenwerking tussen de club en het goede doel van start. Zo zal vanaf die wedstrijd het logo van de stichting op de mouw van het geel-groene shirt staan en zal er op verschillende manieren aandacht gevraagd worden voor de meer dan 20.000 kinderen in Nederland met een spierziekte.

,,Wij vinden het enorm belangrijk om aandacht te vragen en ondersteuning te bieden voor kinderen met een spierziekte”, aldus Mohammed Hamdi, algemeen directeur van ADO Den Haag. Oud-tophockeyer en Spieren voor Spieren-directeur Minke Booij is dankbaar voor de hulp. ,,Het is ongelooflijk belangrijk dat een club als ADO Den Haag aandacht vraag voor onze missie. Alleen samen kunnen wij kinderen helpen om alle spierziekten te verslaan.”

Elke ochtend het nieuws uit Den Haag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag