Volledig scherm
PREMIUM
Manager voetbalzaken Jeffrey van As (links) en trainer Fons Groenendijk in de dug-out van ADO. Supporters van de club uiten kritiek op Van As, maar steunen Groenendijk. © BSR Agency

ADO-fans scharen zich achter Groenendijk: Kritiek niet gericht op trainer, maar op Jeffrey van As

ADO is na het gelijkspel in de thuiswedstrijd tegen Willem II naar de zeventiende plek gezakt. Met de tegenvallende prestaties neemt het gemor vanuit de supporters toe. Maar dat richt zich niet op trainer Fons Groenendijk.

'Tijd voor de grote schoonmaak'. De boodschap was zaterdagavond kraakhelder. Voor de supporters die tijdens de thuiswedstrijden van ADO op Midden-Noord plaatsnemen, hing een groot spandoek met daarop die tekst. Zij vinden dat het technische beleid van de Haagse club faalt en er beleidsmakers moeten vertrekken. 

  1. Glazenwasser Dennis: 'Zolang het tussen plus 40 en min 4 graden is werk ik'
    PREMIUM
    Vak apart

    Glazenwas­ser Dennis: 'Zolang het tussen plus 40 en min 4 graden is werk ik'

    Dennis Westenberg (40) uit Den Haag ging naar de havo op het Aloysius College en was vervolgens op de Haagse Hogeschool hard op weg om accountant te worden. ,,Maar ik merkte dat het m'n ding niet was. Toen een vriend van me, Raymond Mulder, een glazenwasser, vroeg om hem te komen helpen, heb ik dat gedaan. Dat was bijna twintig jaar geleden. Nu heb ik mijn eigen glazenwassers- en schoonmaakbedrijf en ben ik blij dat ik niet ergens binnen op kantoor achter een beeldscherm hoef te zitten." Verslaggever Nicolette van der Werff ging bij hem langs voor de rubriek Vak Apart.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag