Marco Borsato
Volledig scherm
Marco Borsato © ANP Kippa

Afscheid nemen bestaat niet: Club Westwood houdt tribute voor Marco Borsato

De scheiding van Marco en Leontien Borsato dreunt nog door, ook al zijn er alweer veel ‘lege lange dagen’ voorbij sinds het droomkoppel na Borsato’s bedrog uit elkaar ging.

Club Westwood vindt het tijd dat iedereen zij aan zij met de zanger gaat staan, en Valentijnsdag in de club moet dan ook één groot eerbetoon aan Borsato worden. De discotheek aan de waterkant serveert ‘liefdesshots’ voor 2 euro, elke keer als een nummer van de popster wordt gespeeld. Je hoeft niet naar huis vannacht, wie gekleed gaat in rood mag zelfs gratis naar binnen (Lippenstift telt niet mee). Eenmaal op de bestemming staat het vrij te vragen ‘Waarom dans je niet met mij’. En samen een Margherita te drinken. 

 1. Afdelingen van Bronovo worden niet heropend: ‘Leidt niet tot meer IC-bedden’
  PREMIUM

  Afdelingen van Bronovo worden niet heropend: ‘Leidt niet tot meer IC-bed­den’

  Met een even onverwacht als opvallend statement mengt waarnemend burgemeester Remkes van Den Haag zich in de discussie over de sluiting van het Bronovoziekenhuis. Nu alleen al een kleine 200 mensen met het coronavirus in het ziekenhuis zijn opgenomen, afkomstig uit de hofstad en omliggende gemeenten, vindt Remkes het géén goed idee om de intensive care van het ziekenhuis in Benoordenhout te heropenen.
 2. Vakantieparken blijven gewoon open: ‘Beter in een chalet nu dan in een appartement driehoog’
  PREMIUM

  Vakantie­par­ken blijven gewoon open: ‘Beter in een chalet nu dan in een apparte­ment driehoog’

  Terwijl elders in het land vakantieparken en campings op slot zijn gegaan, kun je in Den Haag en omliggende gemeenten nog gewoon een vakantiehuisje boeken. Restaurants, zwembaden en andere voorzieningen op de parken zijn wel gesloten, maar chaletjes zijn nog steeds verkrijgbaar. Er zijn minder gasten vanwege het coronavirus, maar de parken zijn niet leeg. ,,De gasten komen vooral voor de rust.’’ Hoe verantwoord is dat?

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag