Foto ter illustratie
Volledig scherm
Foto ter illustratie © ANP XTRA

Agenten ontdekken woninginbraak tijdens surveillance

Twee agenten hebben tijdens hun surveillance een woninginbraak aan de Monsterseweg in Den Haag ontdekt. Dit gebeurde in de nacht van maandag op dinsdag rond 02.15 uur. Een 44-jarige man is aangehouden. 

 1. Burgemeester Van Zanen eerder terug van vakantie om ellende op Scheveningen: ‘Onacceptabel’
  Video

  Burgemees­ter Van Zanen eerder terug van vakantie om ellende op Schevenin­gen: ‘Onaccepta­bel’

  Haags burgemeester Jan van Zanen is vandaag eerder dan gepland teruggekomen van vakantie. Reden is de ellende op Scheveningen van de afgelopen dagen, zo schrijft hij in een persverklaring. ,,Samen met onze inwoners, onze ondernemers en onze hulpdiensten wil ik ervoor zorgen dat onze kust, en vooral Scheveningen, weer de badplaats is die zij hoort te zijn: veilig voor iedereen”.
 2. Klein Zandvoort op het veen: Laak krijgt bij opknapbeurt circuit cadeau voor rc-auto's
  Play
  video

  Klein Zandvoort op het veen: Laak krijgt bij opknap­beurt circuit cadeau voor rc-auto's

  Maar wat zouden jullie zélf nu willen, als je geld had om je straat mooier en gezelliger te maken? ‘Een racecircuit voor op afstand bestuurbare auto's’, was het meest verrassende antwoord op deze vraag van de gemeente Den Haag aan inwoners van Laak. Hier zijn voor de echte auto's 200 nieuwe parkeerplaatsen aangelegd, nadat eerst de riolering was vervangen. Nadat uit een speciaal subsidiepotje ‘volwassen’ bewonerswensen als meer groen werden betaald, stak precies genoeg geld over om voor de kleintjes een spectaculaire sintelbaan aan te leggen. Verkeerswethouder Robert van Asten (rechts) hoopt maar dat het laakbare rijgedrag tot het circuit beperkt blijft, werk aan het tegengaan van verkeersongelukken heeft de gemeente al genoeg.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag